رویداد داستان موفقیت توسط مرکز نوآوری دانشگاه برگزار گردید

نخستین رویداد "داستان موفقیت " (Success Story)، با حضور صاحبان کسب‌و‌کارهای موفق پیگام، پازلی، واکاویک و رایزآپ ، 6 خرداد ماه با همکاری مرکز نوآوری دانشگاه بجنورد و مرکز شتابدهی و فضای کار اشتراکی رایزآپ در سالن خانه فرهنگ دانشگاه بجنورد برگزار شد. داستان موفقیت یک رویداد نیم روزه است که در آن صاحبان کسب و کارها در یک گفت و گوی صمیمی به انتقال تجربیات و فراز و نشیب های کاری خود میپردازند.  ایجاد ارتباط موثر و پیوسته جامعه با الگوهای موفق،  اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند  و الهام گرفتن از تجارب زندگی افراد موفق از اهداف این رویداد است اما  بحث آموزش وترویجکارآفرینی و آموزش موفقیت از دیگر محورهای کلیدی این رویداد می‌باشد.

نخستین رویداد "داستان موفقیت" روایت افراد موفقی است که اهداف و رویاهای خود را زندگی کرده‌اند. همه افراد موفق روایتی دارند از فراز و نشیب‌ها، شکست‌ها و پیروز‌ی‌ها؛ اما وجه مشترک تمام داستان‌های موفقیت، داشتن روحیه مسئولیت‌پذیری، تعهد و پشتکار است. تفاوت افراد موفق با دیگران، داشتن اهداف و رویا‌های محقق شده بزرگی است که ممکن است برای دیگران تا آخر عمر در حد همان رویا باقی بماند. کارآفرین نیروی محرکه  و موتور  توسعه اقتصادی جامعه است. در  عصر  دیجیتال و  زمانی که  فناوری جایگزین نیروی  انسانی شده است، کارآفرین پا به عرصه اقتصاد می‌گذرد و به طور قطع، در این راه سختی‌های بسیاری را پشت سرمی‌گذارد و متحمل رنج‌های بسیار می‌شود. اما می‌کوشد تا با حل بخشی از معضل بیکاری به پویایی اقتصاد کمک کند. محصول عصر فناوری این  است که نیروی انسانی موقعیت‌های کاری کمتری دارد. در این شرایط شرکت‌ها و سازمان‌ها کسی را به خدمت نمی‌گیرند. پس کارآفرین خودش وارد کار می‌شود و دست به کار آفرینی می‌زند که زندگی کارآفرینان موفق به طور کامل بازگوکننده فراز و نشیب‌ها، دستاوردها و نقاط روشن زندگی این افراد است.